Johtokunnan terveiset

Johtokunnan terveiset

Vuosi -22 on saatu toiminnan osalta pakettiin ja valitettavasti perinteiset hirvipeijaiset jäivät järjestämättä. Syynä oli erittäin huono hirvitilanne, saimme vain yhden hirven kaadettua. Kaatamatta jäi 1 aikuinen ja 2 vasaa. Tuosta ainoasta hirvestä toimitettiin vuorossa olleille maanvuokraajille pieni muistaminen ja kiitokset maanvuokrauksesta.

Hirvikantaa on leikattu voimakkaasti jo monta vuotta ja siinä on onnistuttu liiankin hyvin. Metsänomistajien kannalta tilanne on tietenkin hyvä, sillä taimikkotuhoja ei varmaankaan ole tapahtunut. Olemme painottaneet metsästyksen juuri maanvuokraajiemme maille. Toivottavasti hirvikanta vahvistuisi jotta päästäisiin normaalipyyntiin.

Kevätvuosikokouksen aika on 13.4. ja pilkkikilpailut lauantaina 15.4.

Johtokunta

Comments are closed.